Steg1: Stek dina dumplings
Prova först med tio dumplings, om det lyckas, stek sendan en full panna.
7–10 msk rapsolja på medelvärme i en stekpanna med non-stick-beläggning. Lägg i frysta dumplings.
Steg2: Tillsätt vatten och koka
Tillsätt 2dl kallt vatten så att det täcker ca 1/3 av dina dumplings. Öka värmen till medel/hög.
Steg3: Lägg på lock och koka
Lägg på lock och låt koka, när vatten blir koka,
100 °, sänka till låg värme, tills vattnet kokat bort.
Steg4:flytta runt och stek tills gyllenbruna
Viktig att sänka till låg värme när vatten avdunstat, lyft på locket försiktigt, oljan kan skvätta. flytta runt dina dumplings och vänd dem i stekpannan någnt gång, Stek tills de blivit gyllenbruna och krispiga.
steg5: Vegetariska dumplings stekt lite långre tid än fläsk och kyckling dumplings. Fläsk och kyckling ska vara saftiga. Vegetariska ska vara krispiga.